Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 500 g natas
- 100 g leite
- 30 g açúcar
- 100 g chocolate branco partido em pedaços
- 3 maracujás, só a polpa
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1948 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1ωρ. 20 λεπτ.
Petit-fours de chocolate branco
3 Std. 30 Min
Tarte de caramelo e baunilha
3 Std.
Cheesecake
4h 30min
Panacota de cereja
3 Std.
Panacota de figo
4 Std. 10 Min
Mousse de maracujá
10 λεπτ.
Trifle de choux com frutos vermelhos
1ωρ. 20 λεπτ.
Mousse de lima com chocolate
2 Std.
Crème brulée com coco e lima
1h 15min
Cheesecake com lemon curd
3 Std. 30 Min
Panacota com coulis de morango
6h 25min