Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g margarina p/ culinária
- 1 ovo
- 35 g água
- Sal q.b. p/ temperar
- 200 g cebola
- 300 g tomate fresco cortado em quartos
- 150 g pimento verde
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 160 g atum em lata escorrido
- 1 c. chá de açúcar
- 15 g farinha
- 1 c. sopa de orégãos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1289.9 kJ / 308.3 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 161.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas de frango
2 Std. 30 Min
Empadão de fiambre
1 Std.
Tortilha de atum no forno
1 Std. 30 Min
Bolo do caco com hambúrguer e coleslaw
45min
Almofadinhas de bacalhau
1h 45min
Calzone de cogumelos e mozarela
1 Std. 40 Min
Técnica Placas de lasanha
30 Min
Tarteletes de legumes e bacon
1 Std.
Baguetes com alho e orégãos
1 Std. 30 Min
Empanada Catalã
2h
Empada Galega
35 Min
Focaccias
2h