Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g queijo parmesão
- 10 folhas de manjericão
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 6 dentes de alho
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 60 g leite
- 10 g azeite
- 10 g açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2144.4 kJ / 512.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 62.6 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 754.2 mg
Alternatieve recepten
Massa de piza
1u.
Pão com chouriço
1h 30min
Trança
1u.
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Pão de alho
1u. 15min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Empanadas de atum
1u.
Coroa recheada
1 godz. 50 min
Pão de ervas aromáticas
1h 40min
Focaccia recheada
1h 25min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25min
Pão com chouriço e queijo
1h 30min