Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de três chocolates
- 2 folhas de gelatina neutra cortadas em pedaços
- Água q.b. p/ hidratar
- 150 g chocolate branco partido em pedaços
- 150 g chocolate de leite partido em pedaços
- 150 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 200 g leite
- 250 g natas
- 9 ovos
- 1 c. sopa de rum
- 1 c. sopa de café solúvel
- 10 g licor de café
- 10 g licor de laranja
- 1 c. sopa de compota de laranja
Crocante de cacau
- 150 g farinha
- 10 g cacau em pó
- 75 g manteiga fria cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 35 g açúcar
- 1 gema de ovo
- 10 g leite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2806.5 kJ / 670.8 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 44.6 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 110 mg
Alternatieve recepten
Garibaldis
5h
Bomba de chocolate branco e framboesas
3 Std. 45 Min
Panacotas de ameixa
5h
Vulcões de chocolate e matcha
2 Std.
Creme de mandarina e panacota de amêndoa
4 Std. 45 Min
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35 min
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Tarte de avelã com leite condensado
1 godz.
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2 Std. 30 Min
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 godz. 15 min
Mousse de três chocolates
6 godz. 20 min
Mousse de chocolate branco e morangos
2h 10 min