Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux
- 240 g água
- 120 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 10 g açúcar
- 220 g farinha tipo 55
- 5 ovos batidos
Recheio
- 390 g leite condensado cozido
- 3 gemas de ovo
- 10 g amido de milho
- 50 g manteiga
Cobertura
- 100 g avelã torrada
- 130 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
- 70 g leite
- 20 g manteiga
- 30 g açúcar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 36.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas doces
1h 50 min
Cupcakes ouriço
45 min
Bolacha gigante
4h 15min
Brigadeirão
1h 45min
Brigadeiros
1h 30 min
Bolo de chocolate riscado
1h
Chapatti
1h 30 min
Churros com chocolate quente
45 min
Bolachas com doce
1h 30 min
Donuts holes
2 Std. 5 Min
Bolacha brownies
55 min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1h