Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux
- 240 g água
- 120 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 10 g açúcar
- 220 g farinha tipo 55
- 5 ovos batidos
Recheio
- 390 g leite condensado cozido
- 3 gemas de ovo
- 10 g amido de milho
- 50 g manteiga
Cobertura
- 100 g avelã torrada
- 130 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
- 70 g leite
- 20 g manteiga
- 30 g açúcar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 36.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolachas-dentadura
1u. 20min
Croissants integrais
4h
Bolachas com pepitas de chocolate sem glúten
1h 35min
Donuts holes
2 godz. 5 min
Bolachas de manteiga Bé
35min
Mini guardanapos
25min
Croissants
2h
Churros com chocolate quente
45min
Croissants recheados com creme de chocolate
3u.
Bolacha brownies
55p
Bolachas de manteiga
3u.
Suspiros
2h