Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 150 g pão de véspera
Recheio
- 15 g salsa
- 650 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g água
- 50 g azeite
- 100 g farinha
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 250 g farinha tipo 65
- 320 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 60 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 849 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Bolas de Berlim
2h 40min
Churros com chocolate quente
45min
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Bolas de Berlim recheadas com leite condensado
4h 5min
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Bolas de berlim com custard de baunilha
4h 20min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Pastéis de bacalhau
45min
Rissóis de atum
2hod.
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Rissóis de requeijão e noz
35min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h