Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 150 g pão de véspera
Recheio
- 15 g salsa
- 650 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g água
- 50 g azeite
- 100 g farinha
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 250 g farinha tipo 65
- 320 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 60 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 849 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4u.
Chamuças
1u. 30min
Pastéis de bacalhau
45 Min
Rissóis de camarão
1u. 30min
Pão ralado
24h
Rissóis de camarão
1u. 30min
Mini-rissóis de amêijoa
4u.
Rissóis de requeijão e noz
35 Min
Creme de pasteleiro
15min
Croquetes
3u.
Bolas de Berlim
2h 40min
Rissóis de atum
2h