Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 700 g carne de porco cortada em cubos
- 6 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g vinho tinto
- 20 g massa de pimentão
- 30 g banha
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2106.3 kJ / 503.4 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 729.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de vitela coberto
3 Std. 30 Min
Bolo de Baptizado
2h 30min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11 Std.
Folar de carnes
2h 20min
Quindins
1 Std.
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Sonhos recheados de amêndoa
1 Std. 30 Min
Empanada multicolor
1 Std. 15 Min
Doce branco com ameixa
4 godz.
Queijadinhas
40 Min
Bolas de Berlim
2 godz. 40 min