Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 60 g vinho branco
- 60 g banha
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 80 g manteiga
- 15 g polpa de tomate
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de porco s/ nervos cortada em pedaços pequenos
- 35 g ketchup
- 35 g natas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1472.2 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Croquetes
3h
Chamuças
1h 30min
Pastéis de bacalhau
45min
Rissóis de camarão
1h 30min
Empada de galinha
2h
Pastéis recheados com carne
2h 15 min
Empadas de camarão
50min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Empada de pato com alho francês
13sa 10 dk
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Pastéis de massa tenra
3h