Apparaten en accessoires
Cobertura de chocolate e avelã
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
800 g
Ingrediënten
-
açúcar150 g
-
avelã200 g
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços100 g
-
natas30 g
-
ovos2
-
manteiga à temperatura ambiente, em pedaços250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
2324 kJ /
556 kcal
Vetten
48 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Maio 2019
26 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Bolachas-dentadura
1u. 20min
Bolo com cobertura de chocolate
1u. 15min
Bolo de chocolate e especiarias de Natal
1u. 40min
Natas batidas
5min
Mousse de chocolate com natas
4u.
Cobertura de coco e limão sem açúcar
1u.
Bolo de mousse de chocolate
30min
Bolo de aniversário
1u.
Bolo de chocolate
1u. 20min
Bolo de chocolate com recheio de mascarpone
2u. 40min
Bolo de chocolate riscado
1u.
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1u.