Spaghetti con pesto di zucchine e avocado

4.4 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 pezzetto di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di zucchine a pezzi
  • 8 g di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 1200 g di acqua
  • 320 di spaghetti (cottura 11 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1058.2 mg
Eiwitten 182.8 g
Calorieën 22347.9 kJ / 5341.3 kcal
Vetten 53.5 g
Vezels 48.6 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraten 1013.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...