Pâtes vertes sauce parmesan

Pâtes vertes sauce parmesan

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g d'épinards frais
  • 400 g de farine de blé semi-complet
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel
  • 80 g d'eau
  • 2 c. à soupe de parmesan râpé
  • 4 c. à soupe de crème fraîche
  • 2 pincées de poivre blanc moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 199.9 mg
Eiwitten 16.5 g
Calorieën 2007.7 kJ / 479.9 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 77.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...