Spaghetti mit Kirschtomaten und Pecorino

4.2 15 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
3 Portionen

Ingrediënten

  • Pecorino
    30 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Basilikum, frisch
    6 Blätter
  • Chili, gemahlen
    1 Prise
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    1 EL
  • Olivenöl
    50 g
  • Cherrytomaten halbiert
    240 g
  • Wasser
    580 g
  • Salz
    1 TL
  • Spaghetti
    320 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1006 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 2511 kJ / 600 kcal
Vetten 21 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 84 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...