Soufflé de parmesano con fondue de puerros y trufa

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
12 raciones

Ingrediënten

Soufflé de parmesano
  • 200 g de queso parmesano en trozos
  • 65 g de mantequilla
  • 3 huevos
  • 50 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita colmada de mostaza
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Fondue de puerros
  • 500 g de puerros en rodajas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de nata (18% materia grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
  • 1 trufa negra fresca en láminas
    1 trufa negra en su jugo, en láminas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 314.6 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 997 kJ / 238 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...