Rösti vodese à la Papet Vaudois

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di patate, a pasta gialla densa cotte e sbucciate, del giorno prima
  • 3 cucchiai di burro chiarificato
  • 2 ¼ cucchiaini di sale
  • 20 g di olio vegetale
  • 350 g di porri a fette (circa 1 cm)
  • 150 g di panna intera
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 100 g di acqua bollente

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 3684.5 mg
Eiwitten 29.8 g
Calorieën 8632.6 kJ / 2063.2 kcal
Vetten 116.3 g
Vezels 29.3 g
Verzadigd vet 61.2 g
Koolhydraten 240.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...