Casseruola di riso con mele

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 250 g di riso a chicco tondo per pudding
  • 800 g di latte
  • 100 g di burro a pezzi, e un po' di piu' per ungere
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 2 - 3 cucchiai di rum (optioneel) a piacere
  • 2 - 3 cucchiai di uvetta (optioneel) a piacere
  • 600 g di mele acidule sbucciate, private del torsolo e tagliate a pezzi
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 20 g di zucchero
  • 5 uova
  • 1 cucchiaino di pasta sale e limone (optioneel) fatta in casa (vedi consiglio)
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere (optioneel)
  • 100 g di mandorle a bastoncini

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 92.8 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 1578.4 kJ / 377.3 kcal
Vetten 18.8 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 44.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...