Pain à l'ail aux épinards et aux artichauts

Pain à l'ail aux épinards et aux artichauts

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
24 morceaux

Ingrediënten

  • 100 g d'huile d'olive vierge extra
  • 140 g gousse d'ail
  • 85 g de bébés épinards frais
  • 115 g parmesan coupée en morceaux
  • 115 g de fromage à tartiner en dés
  • 30 g de crème aigre
    30 g de yogourt nature
  • 170 g de cœur d'artichaut mariné égoutté
  • ¼ c. à thé de chili broyé (optioneel) selon le goût
  • ¼ - ½ c. à thé de sel selon le goût
  • ⅛ c. à thé poivre noir moulu
  • 2 baguette pains (environ 450 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau

Natrium 296 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 660.4 kJ / 157.8 kcal
Vetten 8.4 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 15.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...