Apparaten en accessoires
荠菜蘑菇烩鱼片
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
玉米淀粉7 - 8 克
-
水270 克
-
油10 克
-
荠菜 冷冻的荠菜碎60 克
-
蘑菇 切片120 克
-
盐2 - 3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鲈鱼 去骨切片200 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
565.1 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
712.3 kJ /
170.3 kcal
Vetten
6.4 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
魔法
33 recepten
China
China