荠菜蘑菇烩鱼片

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 玉米淀粉
    7 - 8 克
  • 270 克
  • 10 克
  • 荠菜 冷冻的荠菜碎
    60 克
  • 蘑菇 切片
    120 克
  • 2 - 3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鲈鱼 去骨切片
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 565.1 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 712.3 kJ / 170.3 kcal
Vetten 6.4 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...