Tinga de pescado y ensalada de calabacitas

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 6min
Totaal 25min
4 porciones

Ingrediënten

Tinga de pescado
  • 150 g de queso cotija en trozos
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 15 g de aceite
  • 250 g de jitomate guaje en cuartos
  • 1 cubo de caldo de verduras o al gusto
  • 15 g de chile chipotle adobado o al gusto
  • 1 hojas de laurel secas
  • 400 - 500 g filetes de pescado blanco tilapia, en cubos de 2*2
  • sal para sazonar
  • 300 g de calabacitas en cubos de 2*2
  • 10 jitomates cherry
  • 1 cdita de aceite de oliva
  • 9 tostadas para servir
  • 150 g de crema ácida para servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porciones

Natrium 6632.7 mg
Eiwitten 169.6 g
Calorieën 26261 kJ / 6276.5 kcal
Vetten 249.4 g
Vezels 32.5 g
Verzadigd vet 107.5 g
Koolhydraten 847.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...