油面筋塞肉

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪肉肉糜
    250 克
  • 1 小撮
  • 料酒
    15 克
  • 生抽
    25 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 切葱花
    1 支
  • 油面筋
    10 颗
  • 500 克
  • 老抽
    15 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 蚝油
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 577.8 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 882.9 kJ / 211 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...