Apparaten en accessoires
臭豆腐肉饼蒸蛋
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
猪肉肉糜150 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
料酒5 克
-
水550 克
-
臭豆腐 切块,倒去卤水180 克
-
蛋1 颗
-
葱 切末2 支
-
辣椒油1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
422.8 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
1673.7 kJ /
400 kcal
Vetten
34.8 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
妈妈的家常菜
12 recepten
China
China