臭豆腐肉饼蒸蛋

臭豆腐肉饼蒸蛋

3.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
3 人份

Ingrediënten

  • 猪肉肉糜
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 料酒
    5 克
  • 550 克
  • 臭豆腐 切块,倒去卤水
    180 克
  • 1 颗
  • 切末
    2 支
  • 辣椒油
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 422.8 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 1673.7 kJ / 400 kcal
Vetten 34.8 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...