Apparaten en accessoires
猪脚花菇焖鲍鱼
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
猪蹄 切约5x5厘米700 克
-
花菇6 个
-
姜 切片10 克
-
蒜头4 瓣
-
油25 克
-
八角1 颗
-
香叶2 片
-
白砂糖30
-
生抽35
-
老抽20
-
蚝油30
-
水550
-
料酒50
-
小鲍鱼 去壳取肉,洗净6 颗
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1388.8 mg
Eiwitten
28 g
Calorieën
2200.8 kJ /
526.5 kcal
Vetten
37.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一日三餐
21 recepten
China
China
新春家宴-幸福美味
10 recepten
China
China