肉糜粉条煲

肉糜粉条煲

3.0 17 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鲜香菇
    2 朵
  • 肉块,不带筋
    50 克
  • 10 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 10 克
  • 干辣椒
    5 克
  • 红薯粉条 温水泡发沥干,约360克
    180 克
  • 料酒
    1 汤匙
  • 生抽
    2 汤匙
  • 老抽
    1 茶匙
  • 1 汤匙
  • 60 克
  • 切段
    1 支

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 3.2 g
Calorieën 907 kJ / 216 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 42.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...