Apparaten en accessoires
清蒸生蚝
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
蒜头3 - 4 瓣
-
油20 克
-
生抽40 克
-
醋15 克
-
新鲜小米椒 切碎1 根
-
葱 切末2 根
-
水 蒸煮用500 克
-
生蚝,新鲜的 每个约180克左右,外壳清洗干净6 - 8 只
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
908.2 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
434.7 kJ /
104 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
快手海鲜料理
10 recepten
China
China