Cake au chocolat et aux myrtilles

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
10 portions

Ingrediënten

Le cake
  • 100 g d'huile de pépins de raisin
  • 2 œufs
  • 220 g de sucre en poudre
  • 80 g de crème fraîche
  • 150 g de lait entier
  • 160 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café bombée de levure chimique
  • 65 g de cacao en poudre non sucré
  • beurre pour le moule
  • 400 g de myrtilles (voir "Conseil(s)")
  • 25 g de miel (optioneel)
  • 50 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 78.2 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 1356.6 kJ / 324.2 kcal
Vetten 15.8 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 44.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...