白蟹豆腐煲

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 玉米淀粉 勾芡用
    10 克
  • 勾芡用
    25 克
  • 切片
    25 克
  • 20 克
  • 梭子蟹 一切四
    200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 300 克
  • 豆腐 切2X2厘米小块
    200 克
  • 3 克
  • 白胡椒粉
    1 克
  • 切沫
    2 根

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 448.5 mg
Eiwitten 13.6 g
Calorieën 606.5 kJ / 145 kcal
Vetten 7.8 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 4.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...