清蒸土豆鲷鱼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 人份

Ingrediënten

  • 西芹叶
    40 克
  • 块根茴香 新鲜的仅绿色部分切小块
    40 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 芫荽籽
    1 茶匙
  • 黄芥末籽
    1 汤匙
  • 橄榄油
    50 克
  • 鲜榨柠檬汁
    30 克
  • 2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉
    2 - 3 小撮
  • 西芹 切小块
    100 克
  • 块根茴香 白色部分切小块
    100 克
  • 海鲷 整条,去内脏,洗净(每条约500克)
    3 条
  • 500 克
  • 干月桂叶
    2 片
  • 土豆 切3x3厘米小块
    1000 克
  • 调味用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 155.9 mg
Eiwitten 21.1 g
Calorieën 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 32.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen