Saumon teriyaki sous-vide

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions

Ingrediënten

  • de sauce teriyaki
    75 g
  • de gingembre frais émincé en fine lamelles
    20 g
  • de graines de sésame, toutes les couleurs
    40 g
  • filets de saumon frais (env. 150 g chacun)
    4
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1450 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
    30 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 394 kcal / 1650 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 26 g
Koolhydraten 7 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 5 g
Natrium 95 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen