Apparaten en accessoires
Saumon teriyaki sous-vide
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
de sauce teriyaki75 g
-
de gingembre frais émincé en fine lamelles20 g
-
de graines de sésame, toutes les couleurs40 g
-
filets de saumon frais (env. 150 g chacun)4
-
d'eau environ, à ajuster si besoin1450 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
394 kcal /
1650 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
95 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Je passe en mode chef en un clin d'œil
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
40min
Geen beoordelingen
50min
30min
1u. 30min
25min
35min
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen
Geen beoordelingen