Apparaten en accessoires
Pan dulce al azafrán
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
8 rebanadas
Ingrediënten
-
80 g de azúcar
-
1 cucharadita de miel
-
300 g de leche
-
4 hebras de azafrán
-
20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
50 g de mantequilla en trozos
-
500 g de harina de fuerza
-
1 pellizco de sal
-
1 huevo batido
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 rebanada/loncha/rodaja
Natrium
51.6 mg
Eiwitten
10.8 g
Calorieën
1483 kJ /
354 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4.4 g
Koolhydraten
59.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 179
50 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Gofres
25min
Tortitas americanas esponjosas
30min
Corona de Roscón de Reyes
4u.
Pan brioche de hamburguesa
Geen beoordelingen
Galletas sandwich con crema de limón
3u. 20min
Salsa de chiles y sésamo
5min
Sobres de crêpes
1u. 30min
Zumo multifruta
5min
Crema de verduras, albóndigas en salsa de mostaza con arroz
45min
Albóndigas en salsa de tomate
1u. 10min
Lentejas pardinas con chorizo
2u.
Caracolas de canela
2u.