Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 441.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 4705.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Chapata con masa madre
17h
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Masa madre en polvo
24h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min