Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 441.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 4705.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15h 30min