![Pan integral de centeno y espelta con masa madre Pan integral de centeno y espelta con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8d3d6a51-a2a5-4fe4-8f3b-30f5f12be064/Derivates/1f169011-88c2-4e72-91d0-b607e6216a97.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker
- 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
- 25 g de pan rallado
- 40 g de pipas de girasol
- 40 g de pipas de calabaza
- 200 g de agua
Masa madre de centeno
- 280 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de harina integral de centeno
- 150 g de harina de espelta
- 100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo (optioneel)
- 15 g miel
- 1 cucharada aceite de girasol
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11965 kJ / 2859 kcal
- Eiwitten
- 93.2 g
- Koolhydraten
- 494.3 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 88.1 g
- Natrium
- 4937.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan de centeno y manteca
16h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan payés con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h