Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u.
8 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)
    200 g
Lasagne
  • Italian 00 flour
    300 g
  • baby spinach leaves
    70 g
  • eggs
    2
  • olive oil
    10 g
Bolognese ragout
  • bacon cut in cubes
    120 g
    120 g dry-cured ham, cut in cubes
  • English celery stalks cut in pieces
    80 g
  • carrots cut in pieces
    80 - 100 g
  • onions cut in halves
    150 - 180 g
  • olive oil plus extra for pasta
    25 g
  • butter
    25 g
  • minced meat (beef, lamb, chicken or pork or mix)
    400 g
  • dry white wine
    70 g
    70 g red wine
  • canned crushed tomatoes
    250 g
  • warm water
    70 g
  • dried bay leaf
    1
  • tomato purée
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • water to cook pasta
Béchamel
  • fresh milk
    500 g
  • butter cut in pieces
    40 g
  • Italian 00 flour
    50 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ground nutmeg (optioneel)
    2 pinches
Assembly
  • butter for greasing and topping

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 525 mg
Eiwitten 34.5 g
Calorieën 2296.9 kJ / 549.5 kcal
Vetten 28.4 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 43.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...