Fabada Asturiana (Ragoût espagnol de haricots blancs des Asturies)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 300 g d'haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
  • 1 morceau de jambon lacón, (environ 100 g)
  • 100 g de chorizo en morceaux
  • 100 g de boudin noir en morceaux
  • 100 g de lard fumé en morceaux
  • 1450 g d'eau et un peu pour le trempage

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 943.3 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 1471 kJ / 351 kcal
Vetten 26.9 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...