Fabada Asturiana (Ragoût espagnol de haricots blancs des Asturies)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 15u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • d'haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
    300 g
  • de jambon lacón, (environ 100 g)
    1 morceau
  • de chorizo en morceaux
    100 g
  • de boudin noir en morceaux
    100 g
  • de lard fumé en morceaux
    100 g
  • d'eau et un peu pour le trempage
    1450 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 351 kcal / 1471 kJ
Eiwitten 17.7 g
Vetten 26.9 g
Koolhydraten 9.3 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 9.6 g
Natrium 943.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...