Butter Chicken à l'indienne

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

Le poulet mariné
  • de cuisses de poulet, sans peau, désossées coupées en morceaux (environ 3 cm)
    750 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    40 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • de paprika doux
    1 c. à soupe
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • de cannelle, moulue
    ¼ c. à café
  • d'ail en poudre
    ¼ c. à café
La sauce
  • échalotes coupées en deux
    2
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais (environ 2-3 cm)
    1 morceau
  • de beurre, salé ou non salé
    50 g
  • de sauce tomate
    150 g
  • de purée de tomates
    50 g
  • de sucre brun
    30 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 - 2 pincées
  • d'amandes en poudre
    20 g
  • d'eau
    50 g
  • de coriandre fraîche pour la finition
    1 - 2 c. à soupe

Voeding per 1 portion

Calorieën 293.8 kcal / 1229.1 kJ
Eiwitten 20.3 g
Vetten 19.1 g
Koolhydraten 14.3 g
Vezels 3.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...