Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
- 24 kusů žampiónů, cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
- 100 gramů mascarpone
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 374 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 Min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 Min
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Avokádová krémová polévka
15 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Gnocchi s lososem a hráškem
20 Min
Rýnský tmavý chléb
1 Std. 30 Min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min