Apparaten en accessoires
番茄豆腐鳕鱼
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油5 克
-
番茄 切小块100 克
-
番茄沙司10 克
-
水300 克
-
盐1 小撮
-
蘑菇 切片50 克
-
豆腐 切小块120 克
-
鳕鱼排 切2×2厘米块100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
163 mg
Eiwitten
15.1 g
Calorieën
518.7 kJ /
124 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
营养儿童餐 2-5岁
20 recepten
China
China