番茄豆腐鳕鱼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 5 克
  • 番茄 切小块
    100 克
  • 番茄沙司
    10 克
  • 300 克
  • 1 小撮
  • 蘑菇 切片
    50 克
  • 豆腐 切小块
    120 克
  • 鳕鱼排 切2×2厘米块
    100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 163 mg
Eiwitten 15.1 g
Calorieën 518.7 kJ / 124 kcal
Vetten 5.6 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 5.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...