泡菜海鮮烏龍麵

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 草蝦 帶殼
    250 克
  • 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花
    2 - 3 支
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 韓式泡菜 (辛奇)
    150 克
  • 800 克
  • 高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
  • 小白菜 切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 烏龍麵 冷凍,不須解凍
    400 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1475.1 mg
Eiwitten 67.4 g
Calorieën 4485.8 kJ / 1072.1 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 8.6 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 160 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...