
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette au xérès caramélisé
- 250 g de cassonade
- 100 g vinaigre de xérès
- 100 g xérès sec
- 2 pincées de sel selon le goût
- 1 pincée de poivre noir moulu selon le goût
- 60 g d'huile d'olive vierge extra
- 1000 g d'eau
- 50 g de vinaigre blanc
Salade de fraises
- 50 g d'amandes amères fumées (voir Conseils)
- 200 g de feta coupée en morceaux
- 60 g de bébés épinards frais
- 250 g de fraises coupée en deux
- 90 g jambon de Parme coupée en morceaux (3 cm - voir Conseils)
- 2 brin basilic, frais feuilles seulement
- 2 pincée de poivre noir moulu pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 690.6 kcal / 2889.5 kJ
- Eiwitten
- 17.1 g
- Vetten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 74.1 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Natrium
- 1250.5 mg