焗烤三文鱼配螺旋西葫芦

焗烤三文鱼配螺旋西葫芦

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    800 克
  • 柠檬 ½个柠檬榨汁,½个切片(5毫米)
    1 个
  • 新鲜去皮三文鱼片 (每个约150-200克)
    4 个
    4 个 冷冻去皮三文鱼片, (每个约150-200克)
  • ½ 茶匙
  • 新鲜欧芹 切成小块,额外准备装饰用
    20 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 日晒油漬干番茄 沥干,保留油
    100 克
  • 卡宴辣椒粉 (optioneel)
    ½ 茶匙
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 469.7 mg
Eiwitten 36.6 g
Calorieën 2030.4 kJ / 485.3 kcal
Vetten 28.4 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 5.8 g
Koolhydraten 22.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen