Apparaten en accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
399.6 kcal /
1671.9 kJ
Eiwitten
3.8 g
Vetten
18.6 g
Koolhydraten
54.9 g
Vezels
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wij vieren onze eigenheid
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Pierogi met vlees
1u.
Glühwein
15min
Taco's met Groenten en Kidneybonen
Geen beoordelingen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen