Apparaten en accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Groentesticks
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min