Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u.
6 portie

Ingrediënten

  • rozijnen
    30 g
  • rum
    25 g
Crumble
  • hazelnoten
    50 g
  • veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten
    100 gram
  • suiker
    80 g
  • bloem
    120 g
  • zout
    1 snuifje
Appelvulling en assemblage
  • appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden
    600 g
  • citroensap, vers geperst
    10 g
  • suiker
    40 g
  • kaneel, gemalen
    1 tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 399.6 kcal / 1671.9 kJ
Eiwitten 3.8 g
Vetten 18.6 g
Koolhydraten 54.9 g
Vezels 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen