Apparaten en accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesticks
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min