Apparaten en accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Tumis Buncis
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Hartige cashew roomkaas
Geen beoordelingen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min