Apparaten en accessoires
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Voorbereiding. 25min
Totaal 9u.
6 portie
Ingrediënten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
54.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus
5min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Appel en citroen krans
50min
Groentesticks
Geen beoordelingen
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1u.
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Bolognesesaus
1u. 15min
Amandelcake
50min