Apparaten en accessoires
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 40min
12 sneetje
Ingrediënten
Chocoladecakejes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten60 gram
-
kristalsuiker250 g
-
eieren8
-
zelfrijzende bloem170 g
-
cacaopoeder, ongezoet80 g
-
zout2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
-
vloeibare karamel100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
zeezout aanpassen aan smaak1 theelepel
-
room, min. 30% vet680 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
440.4 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Vetten
36.6 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
21.7 g
Koolhydraten
43.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Champignon- en chocolademuffins
1 Std.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Muntthee
25 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 Std. 20 Min