Apparaten en accessoires
Geode cake
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 4u.
24 portie
Ingrediënten
Snoepkristallen
-
suiker500 g
-
glucose2 el
-
voedingskleurstof paars4 punten van een mes
-
water2140 g
-
azijn2 scheutje
Taarten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, in stukken, plus extra voor het invetten400 gram
-
suiker550 g
-
zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 el
-
eieren6
-
cacaopoeder, ongezoet75 g
-
bakpoeder1 el
-
patisserie bloem350 g
-
mascarpone450 g
-
room, 35% vet450 g
Crème vullen
-
mango, rijp in stukken gesneden (2 cm)500 g
-
chocoladedruppel2 eetlepels
Decoratie
-
fondant (suikerpasta) wit750 - 1000 g
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
voedingskleurstof goud2 - 3 punt van een mes
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
76.2 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
2799 kJ /
669 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
93.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2u. 30min
Tempé
48u.
Tarte Tatin
2u.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen