Apparaten en accessoires
Geode cake
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 4u.
24 portie
Ingrediënten
Snoepkristallen
-
suiker500 g
-
glucose2 el
-
voedingskleurstof paars4 punten van een mes
-
water2140 g
-
azijn2 scheutje
Taarten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) op kamertemperatuur, in stukken, plus extra voor het invetten400 gram
-
suiker550 g
-
zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk1 el
-
eieren6
-
cacaopoeder, ongezoet75 g
-
bakpoeder1 el
-
patisserie bloem350 g
-
mascarpone450 g
-
room, 35% vet450 g
Crème vullen
-
mango, rijp in stukken gesneden (2 cm)500 g
-
chocoladedruppel2 eetlepels
Decoratie
-
fondant (suikerpasta) wit750 - 1000 g
-
poedersuiker om te besprenkelen
-
voedingskleurstof goud2 - 3 punt van een mes
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
76.2 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
2799 kJ /
669 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
93.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pindakaas Crackers
35min
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Koken van bulgur
35min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Muntthee
25min
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min