Apparaten en accessoires
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
317.1 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
18.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40min
Waffles
25min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Mango Sorbet
5min
Red Velvet Waffle
20min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1u.
Feijoa celebration cake
1u. 30min
Aïoli
5min
Prawn Chive Dumplings
1u. 30min
Pistachio Butter
5min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
French Omelet for Two
30min