Apparaten en accessoires
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
floury potatoes medium sized, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube500 - 600 g
-
yellow onions cut in halves120 g
-
olive oil plus 5 tbsp for frying40 g
-
eggs6
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
317.1 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
18.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Vitamin C powerhouse
30min
Beef Sukiyaki
Pas d’évaluation
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Falafel Waffle
40min
Lemon Poppy Seed Loaf
1h 10min
Cinnamon Rolls
3h
Pear and Cucumber Smoothie
10min
Crunchy Caramel Popcorn
2h 15min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Orange Sponge Cake
1h
French Toast Waffles
30min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min