Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
麵片
- 250 克 高筋麵粉
- 120 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 油
蕃茄麵片湯
- 10 克 油
- 20 克 乾香菇 ,泡軟切絲
- 80 克 紅蘿蔔 ,切片
- 10 克 薑 ,切片
- 高筋麵粉 ,少許,灑粉用
- 1000 克 水
- 1 塊 蔬菜高湯塊 (optioneel)
- 200 克 番茄 (約3顆),去皮去籽、切塊
- 20 克 芹菜 ,切末
- 50 克 新鮮豆芽菜
- 50 克 小白菜 ,切段
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 332 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 3.06 g
- Koolhydraten
- 12.76 g
- Vetten
- 2.92 g
- Vezels
- 2.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
示範使用-檸檬汁
Nessuna valutazione
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Nessuna valutazione
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Nessuna valutazione
韓式雜菜冬粉 (TM6)
Nessuna valutazione
椰奶優格(全素)
Nessuna valutazione
里考塔(Ricotta)起士
Nessuna valutazione
示範使用-青江菜炒鴻喜菇
Nessuna valutazione
黑蒜鮑魚燉雞湯
Nessuna valutazione
XO醬紅麴米菓
30 min
示範使用-黑芝麻醬
Nessuna valutazione
示範使用-水果冰淇淋
Nessuna valutazione
示範使用-瓜仔肉燥
Nessuna valutazione