烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 人份

Ingrediënten

  • 全雞 (約1 公斤)
    1
  • 抹油用
    3 - 4 大匙
  • 義大利綜合香料
    2 大匙
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 帕瑪森起司 切塊
    30 克
  • 1300 克
  • 雞高湯醬
    2 茶匙
  • 番紅花
    1 小撮
  • 多備一些調味用
    1 茶匙
  • 印度香米
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊,(約2-3 公分)
    300 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    250 - 300 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    2 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 681.9 mg
Eiwitten 48.3 g
Calorieën 3214 kJ / 768.2 kcal
Vetten 48.1 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraten 34.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...