Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 全雞 ,(約1 公斤)
- 3 - 4 大匙 油 ,抹油用
- 2 大匙 義大利綜合香料
- 黑胡椒粉 ,調味用
- 30 克 帕瑪森起司 ,切塊
- 1300 克 水
- 2 茶匙 雞高湯醬
- 1 小撮 番紅花
- 1 茶匙 鹽 ,多備一些調味用
- 200 克 印度香米
- 300 克 紅蘿蔔 ,切塊,(約2-3 公分)
- 250 - 300 克 綠花椰菜,切小朵
- 2 大匙 奶油,有鹽或無鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3214 kJ / 768.2 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 48.1 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 681.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
捲捲薯條和香蒜醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
鮮蝦芒果莎莎
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
蒜香奶油明蝦
Geen beoordelingen
櫛瓜餅皮披薩
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
錦卵
1 Std. 30 Min
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
皮斯可酸酒
Geen beoordelingen