Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
鬆餅麵糊
- 100 克 西班牙辣腸 ,切塊
- 250 克 水
- 90 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 200 克 中筋麵粉
- 3 顆 蛋
辣味番茄沾醬
- 50 克 帕瑪森起司 ,切塊,(約 2公分)
- 5 克 新鮮巴西利葉
- 2 粒 蒜頭
- 1 - 2 根 新鮮紅辣椒 ,去籽
- 150 克 洋蔥 ,對切
- 30 克 橄欖油
- 400 克 罐頭番茄
- 10 克 新鮮綜合香草
- ½ 茶匙 肉桂粉
- ½ 茶匙 糖
- ¾ - 1 茶匙 鹽
- 2 - 3 小撮 胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2885.6 kJ / 689.7 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1238.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
橙香地瓜肉桂捲
Geen beoordelingen
奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕
3h