Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
鬆餅麵糊
- 100 克 西班牙辣腸 ,切塊
- 250 克 水
- 90 克 奶油,有鹽或無鹽 ,切塊
- 200 克 中筋麵粉
- 3 顆 蛋
辣味番茄沾醬
- 50 克 帕瑪森起司 ,切塊,(約 2公分)
- 5 克 新鮮巴西利葉
- 2 粒 蒜頭
- 1 - 2 根 新鮮紅辣椒 ,去籽
- 150 克 洋蔥 ,對切
- 30 克 橄欖油
- 400 克 罐頭番茄
- 10 克 新鮮綜合香草
- ½ 茶匙 肉桂粉
- ½ 茶匙 糖
- ¾ - 1 茶匙 鹽
- 2 - 3 小撮 胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2885.6 kJ / 689.7 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 19.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1238.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
乾咖哩熱壓吐司
35min
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Geen beoordelingen
黑松露干貝蔬菜塔
Geen beoordelingen
蘆筍起司鹹派
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
韓式燒肉夾生菜
Geen beoordelingen
奶油乳酪胡蘿蔔蛋糕
3 Std.