Apparaten en accessoires
椰奶優格(全素)
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 25min
8 罐
Ingrediënten
-
椰奶 攪拌均勻400 克
-
30 克 龍舌蘭糖漿糖 (optioneel)30 克
-
1 包 寒天粉, (約10克)洋菜粉½ 茶匙
-
椰子汁 (詳見要訣)400 克
-
優格菌粉 依據包裝指示調整用量1 小袋
-
水250 克
-
1 平茶匙 抗壞血酸, (維他命C粉)(詳見要訣)新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)30 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 罐
Natrium
31 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
792.9 kJ /
189.5 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
23.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM6 「模」力全開
44 recepten
Taiwan
Taiwan