Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 克 椰奶 ,攪拌均勻
-
30
克 糖 (optioneel)
of 30 克 龍舌蘭蜜 (optioneel) -
½
茶匙 洋菜粉
of 1 包 寒天粉 (約10克) - 400 克 椰子汁 (詳見要訣)
- 1 小袋 優格菌粉 ,依據包裝指示調整用量
- 250 克 水
-
30
克 新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)
of 1 平茶匙 抗壞血酸 (維他命C粉)(詳見要訣)
- Voeding
- per 1 罐
- Calorieën
- 792.9 kJ / 189.5 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 31 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
榛果海綿蛋糕佐優格冰淇淋
1h 20min
牛肉餃
50 dk
韓式雜菜冬粉 (TM6)
Geen beoordelingen
辣味羅望子烤肉醬
Geen beoordelingen
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Geen beoordelingen
蔬食甜菜根漢堡
Geen beoordelingen
雞肝抹醬佐杏桃果乾
2 godz. 15 min
藍莓鬆餅
Geen beoordelingen
示範使用 - 番茄麵片湯
Geen beoordelingen
示範使用-水果冰淇淋
Geen beoordelingen