Apparaten en accessoires
全麥餅皮
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 塊
Ingrediënten
-
牛奶 全脂100 克
-
水60 克
-
中筋麵粉200 克
-
全麥麵粉100 克
-
油50 克
-
鹽¾ 茶匙
-
泡打粉¾ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 塊
Natrium
259.7 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
829.3 kJ /
198.2 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
29.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
世界的捲餅
15 recepten
Taiwan
Taiwan