Gulaschsuppe

2.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Bratbutter
    30 g
    30 g pflanzliches Öl
  • Weissmehl
    1 EL
  • Tomatenpüree
    30 g
  • Rindergulasch in kleinen Würfeln (ca. 1-2 cm)
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
    1 Bouillonwürfel (für 0,5l)
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Paprikapulver edelsüss
    2 EL
  • Paprikapulver rosenscharf
    1 TL
  • Kümmel, ganz
    ½ TL
  • Majoran, frisch
    1 EL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • rote Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)
    200 g
  • grüne Peperoni in Streifen (ca. 1 cm)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21.6 g
Calorieën 1359.8 kJ / 325 kcal
Vetten 16.1 g
Vezels 6.5 g
Koolhydraten 26.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...