Spaghetti aux fruits de mer express

Spaghetti aux fruits de mer express

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

La sauce aux fruits de mer
  • 5 brins de cerfeuil frais équeutés
  • 5 brins d'aneth frais équeutés
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 70 g d'échalotes
  • 150 g de vin blanc
  • 400 g de mélange de fruits de mer surgelé
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 320 g de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1148.6 mg
Eiwitten 21.7 g
Calorieën 2908.1 kJ / 695.1 kcal
Vetten 28.8 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 15.8 g
Koolhydraten 80.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...