Spaghetti aux anchois et huile piquante

Spaghetti aux anchois et huile piquante

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 4 - 5 brins de persil frais équeutés, et quelques feuilles pour la finition
  • 2 - 3 gousses d'ail
  • 2 - 3 pincées de piment en poudre
  • 80 g d'huile d'olive
  • 150 g de chapelure
  • 5 - 6 filets d'anchois à l'huile égouttés
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 350 g de pâtes sèches, type spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1423.4 mg
Eiwitten 27.2 g
Calorieën 3197.2 kJ / 764.2 kcal
Vetten 30.2 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 7.7 g
Koolhydraten 94.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...